برای درست کردن سالاد الویه , سیب زمینی و تخم مرغ رو بصورت آب پز میپزیم و سپس پوستشون رو میکنیم و رنده میکنیم . مشکلی که هست اینه که اگر بذاریم تخم مرغ ها سرد بشن و پوست بکنیم و رنده کنیم , زرده تخم مرغ کدر میشه و به سیاهی میزنه کمی . سیب زمینی هم وقتی که سرد رنده میشه , حالت چسبنده پیدا میکنه و زیاد جالب نمیشه و باید بصورت ولرم رنده بشه تا وقتی گرم هست . اما سیب زمینی که گرم باشه , رنده کردنش سخته و دست می سوزه . یه روش خوب برای حل این دو مشکل هست :
وقتی که هر دوی اینها پخته شدن , توی قابلمه آب سرد پر بکنین و بذارین چند دقیقه بمونه .
- تخم مر آب پز به محض پختن وقتی فورن داخل آب سرد میره , زرده کاملن زرد و طلایی و خوشرنگ باقی می مونه . اما اگر بیرون بمونه , زرده کدر میشه و بدرنگ ...
- سیب زمینی هم توی آب سرد بیرونش خنک میشه و مغزش ولرم می مونه .
به همین سادگی :)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر