شنبه، اسفند ۱۲، ۱۳۹۱

تزئین غذا با گوجه گیلاسی

گوجه های گیلاسی یا Cherry Tomato چند وقتیه توی ایران هم در اومدن ولی به خاطر قیمت بالا , چندان به سبد خوراکی مردم راه پیدا نکردن . به دلیل گرون بودنشون , میشه اونها رو برای تزئین غذاها به کار برد . مثل تزئین سالاد الویه یا انواع سالاد ها و پیش خوراک ها . در تصویر زیر یک نمونه از تزئین بوسیله این گوجه ها رو میتونین یاد بگیرین که گوجه ها رو بصورت قلب میشه در آورد . همونطور که در تصویر مشخصه , هر گوجه رو بصورت اریب قاچ میکنیم و هر نیمه رو هم به هم وصل میکنیم و شکل قلب درست میشه . یا با خلال دندون اونها رو میتونیم به سیخ بکشیم . من امتحان کردم و دیدم با گوجه فرنگی های درشت و بیضی و کشیده هم میشه اینکارو کرد برای گذاشتن کنار کباب .

 



هیچ نظری موجود نیست: