دوشنبه، بهمن ۳۰، ۱۳۹۱

سیب زمینی فلفل نمکی

کسی نیست که از سیب زمینی سرخ کرده بدش بیاد . معمولن سیب زمینی رو با سس ها و ادویه ها و مواد مختلفی میخورن که هر کدوم طعم دلنشین خوبی بهش میده . یکی از ادویه های پر طرفدار برای سیب زمینی , فلفل تند هست . یه راه ساده برای درست کردن این نوع سیب زمینی وجود داره که آموزش میدم :

مواد لازم :

- سیب زمینی پشندی : به دلخواه .
- پودر فلفل قرمز : به دلخواه .
- پودر پاپریکا : به دلخواه .
- نمک : به دلخواه .

روش تهیه :

سیب زمینی ها رو پوست کرده و به اندازه دلخواه خرد میکنیم . سپس اونها رو خشک کرده و بعد توی روغن داغ می اندازیم . خشک کردن سیب زمینی برای این هست که به ماهیتابه نچسبن ! به همین دلیل هم هست که به سیب زمینی ها نمک هم نمیزنن چون نمک باعث آب انداختن سیب زمینی میشه ! پس از سرخ شدن سیب زمینی ها , اونها رو توی یک پاکت کاغذی میریزیم و خوب تکون میدیم تا روغن اضافی اونها گرفته بشه ! سپس اونها رو توی یک ظرف یا کاسه میریزیم و ترکیب ادویه خودمون رو روی اونها میپاشیم :

برای این ترکیب , برای نمونه مثلن پیمانه ما یک قاشق چایخوری باشه ؛ یک قاشق چای خوری فلفل قرمز یک قاشق چایخوری پاپریکا و یک قاشق چایخوری نمک رو توی یک نمکدان ریخته و خوب مخلوط میکنیم و سپس روی سیب زمینی ها میپاشیم . لب سوز و خیلی خوشمزه میشن :)
این ترکیب رو میتونین با اضافه کردن انواع ادویه ها به نمک , مزه دارش کنین . مثلن اضافه کردن ادویه باربیکیو , طعم تنوری خیلی خوبی بهش میده .. یا اضافه کردن پودر پیاز یا پودر سیر یا کمی گرد سرکه ..

هیچ نظری موجود نیست: