دوشنبه، آبان ۲۲، ۱۳۹۱

شراب و آب انگور

اگه جزو اون دسته از افرادی هستین که از طعم گس و تلخ شراب قرمز زیاد خوشتون نمیاد و یا بهتون سردرد میده و معده تون رو اذیت میکنه , بهتره شراب رو با آب انگور مخلوط کنین و بنوشین و از طعم رویایی اون لذت ببرین . کنستانتره های آب انگور که در فروشگاهها هستن و بیشتر شبیه ساندیس هستن , برای این کار خیلی مناسبن . البته در خارج از کشور آب انگور طبیعی و قرمز در پاکت های بسته بندی بصورت پاستوریزه وجود داره که اونها خیلی بهتر هستن . توی گیلاس تا نیمه شراب بریزین و باقی اون رو از آب انگور پر بکنین و از طعم اون لذت ببرین . اینطوری هم کمی ترش و شیرین و خوش طعم میشه و هم از اون گس بودن در میاد و هم گلو رو نمی سوزونه ... چون من دیدم بعضی ها که شراب اذیتشون میکنه , برای رقیق کردنش از پپسی یا کولا استفاده میکنن که طعمش تهوع آوره !!!!!!!

هیچ نظری موجود نیست: