پنجشنبه، مرداد ۲۶، ۱۳۹۱

نعنا داغ

شاید نعناع داغ یکی از پیش و پا افتاده ترین طعم دهنده های خوراک های ایرانی باشه که حتا درست کردنش از نیمرو هم ساده تره ولی بیشتر خانم ها طرز تهیه درست و بهداشتی اونو بلد نیستن ! یا تلخ  و سوخته و سیاه رنگه و یا خیلی بی مزه و خام . درست کردن نعنا داغ خیلی ساده ست :

- مقدار روغن در یک کاسه فلزی ریخته و روی اجاق قرار بدین .
- دقت کنید روغن نباید خیلی داغ بشه . همین که گرم شد کافی هست .
- مقدار مورد نیاز پودر نعنا خشک رو داخل روغن داغ شده میریزیم .
- فقط یک بار هم زده و کاسه رو سریع از روی اجاق بر میداریم .

اگر روغن خیلی داغ باشه و یا مدت طولانی نعنا رو توی روغن تفت بدیم , نعنا به سرعت میسوزه و سیاه میشه و بوی بدی پیدا میکنه و تلخ میشه ! به روش بالا اگر درست بشه , اسانس نعنا آزاد شده و رنگ سبز خوشرنگی پیدا میکنه .

** نکته ! اگر میخواهید نعنا داغ شما خیلی خوش طعم تر بشه , یک طرفند جالب میتونین به کار ببرین . به عطاری ها برین و پونه کوهی ازشون بگیرین و موقع درست کردن نعنا داغ به نسبت مساوی از پونه کوهی و نعنا خشک رو با هم مخلوط و به روغن اضافه کنید و ببینید چه عطر و بویی راه می افته .

_ پونه کوهی هم از خانواده نعناهاست و عطر و طعمش خیلی شبیه گیاه مخلی ای به نام سرسم SerSem هست که در مازندران رشد میکنه و به سیر ماست یا ماست و اسفناج قاطی میکنن و خیلی خوشمزه ست ..

هیچ نظری موجود نیست: