یکشنبه، آبان ۲۲، ۱۳۹۰

شستن حبوبات و مواد غذایی

ایرانی ها انسان هایی هستن که در دنیا بیشتر از هر ملت دیگه ای آب مصرف و یا در واقع بهتر بگم , حروم میکنن ! خیلی از روش هایی که ما بکار میبریم در کشورهای دیگه دنیا بکار نمیره و جای تعجب هم نداره که چرا اینقدر با کمبود آب مواجه هستیم . شستشوی مواد غذایی و بعضی خوراکی ها یکی از اینهاست .. حبوبات رو خیلی از خانم ها توی کاسه میریزن و بعد همونطوری آب پر میکنن توش و هی خالی میکنن . ولی راه ساده برای شستن حبوبات و خیلی از میوه ها اینه که اونها رو توی آبکش بشوریم . هم آب کمتری مصرف میشه و هم کثیفی و گل و خاک سریع از آبکش خارج میشه و مواد زود پاک و تمیز میشن . برای شستن یک لیوان عدس دو بار نیاز هست که کاسه رو از آب پر و خالی کنین . ولی همون یک لیوان رو توی آبکش با یک لیوان آب میتونین کامل و تمیز بشورین ..

هیچ نظری موجود نیست: