شنبه، تیر ۲۵، ۱۳۹۰

طعم دادن به قرمه سبزی و باقالی پلو

دو تا تکنیک بسیار ساده وجود داره که میتونه به خورش قرمه سبزی و باقالی پلوی شما عطر و طعم بی نظیری بده که مخصوصن رستوران هاست و از کلک های اونها به شمار میره . شما وقتی توی یک رستوران این دو غذا رو میخورین طعم اونو با خونه خودتون متفاوت احساس میکنین . راز این کار در اینجاست :

- طعم دادن به خورش قرمه سبزی :

برای این کار کافیه وقتی خورش شما جا افتاد , نیم ساعت قبل از اینکه زیر قابلمه رو خاموش کنین , توی یک کاسه کوچک مقداری روغن بریزین در حدود یک قاشق غذا خوری و کمی هم شنبلیله خشک رو توی روغن ریخته و کاسه رو روی اجاق با شعله بسیار کم قرار بدین . درست مثل اینکه میخوایین نعنا داغ درست کنین . وقتی روغن داغ شد , زیر شعله رو خاموش کرده و شنبلیله تفت داده شده رو به خورش خودتون اضافه کنین . با این کار عطر و طعم بی نظیری به خورش قرمه سبزی خودتون میدین .

طعم دادن به باقالی پلو :

برای این کار کافیه وقتی که دارین شوید رو لای برنج میریزین در موقع آبکش کردن برنج , مقدار کمی هم دارچین لابلای برنج ها بپاشین . خیلی کم و مطابق معمول باقالی پلوی خودتون رو درست کنین . بعد از دم کشیدن برنج عطر و طعم اون واقعن بی نظیر خواهد بود .


هیچ نظری موجود نیست: