شنبه، آذر ۰۶، ۱۳۸۹

جلوگیری از اکسید شدن میوه ها

بعضی از میوه ها هستن که زمانیکه اونها رو پوست میکنیم و یا قاچ میکنیم , در معرض هوا به سرعت سیاه یا اکسید میشن . مثلن سیب یکی از این میوه هاست که وقتی پوستش رو میکنیم به سرعت سیاه میشه . " به " هم این خاصیت رو داره . گلابی هم همینطور . آواکادو هم همینطور . این میوه ها وقتی پوست کنده میشن یا برای تزئین به قطعات کوچک خرد میشن , در معرض هوا به سرعت سیاه یا اکسید میشن و زیبایی خودشون رو از دست میدن . یا مثلن قارچ رو وقتی حرارت میدین به سرعت سیاه میشه . راه حل خیلی ساده ای که وجود داره اینه که مقدار کمی آبلیموی تازه به پوست اونها بمالیم تا جلوی سیاه شدن اونها رو بگیریم . اینکار باعث میشه تا این میوه ها سفید باقی بمونن . همینطور وقتی که قارچ رو سرخ میکنین اگه بهش کمی آبلیمو بزنین , قارچ ها سیاه نمیشن و سفید باقی میمونن . یا وقتی که میخواهین آب سیب بگیرین , بهتره که اول ظرف بزرگی رو از آب پر کنین و سپس سیب ها رو قاچ کرده و فورن داخل ظرف آب بندازین و سپس اقدام به آبگیری کنین . در اینصورت آب سیب شما کاملن طلایی و روشن میشه و سیاه نمیشه . همین کار رو هم بهتره برای درست کردن مربای به انجام بدین و به محض خرد کردن یا رنده کردن , اونها رو داخل آب بریزین و سپس به قابلمه اضافه کنید تا مربای شما خوش رنگ و روشن بشه .

هیچ نظری موجود نیست: