سه‌شنبه، بهمن ۱۵، ۱۳۸۷

ترشی فلفل دلمه ای – Roast Pepper

این نوع ترشی , بسیار ملایم و خوش طعم و زیباست و بیشتر اونو با غذاهای گوشتی میخورن . ترشی اون آزار دهنده نیست و طعمش ملس هست و در واقع یک نوع دسر مطبوع به حساب میاد . برای درست کردنش هم نیاز به مواد گرون قیمت و دنگ و فنگ چندانی نیست . برای شروع من تعداد دو عدد فلفل رو پیشنهاد میکنم که اگر خوشتون اومدن مقدار رو بیشتر کنید .



مواد لازم :

- فلفل دلمه ای رنگی و یا معمولی , دو تا سه عدد .
*اگه دوست دارین ترشی شما رنگی بشه میتونین از فلفل دلمه ای های رنگی استفاده کنین *
- شکر سفید معمولی : نصف استکان .
- سرکه قرمز / انگور : یک استکان .
- آب : یک تا دو لیوان یا تا حدی که روی فلفل ها رو بگیره !
- نمک : نصف قاشق چای خوری .
- سیر : یک حبه .
* پودر خردل : به دلخواه .

وسایل مورد نیاز :

- کیسه نایلون فریزی : یک عدد .
- ظرف فلزی مخصوص داخل فر یا سینی فر یا قالب تفلون گرد مخصوص پیتزا : یک عدد .
- تخته و کارد آشپزخانه .
- قابلمه تفلون .

طرز تهیه :

ابتدا فلفل دلمه ای ها رو شسته و بعد بطور عمودی از وسط با کارد نصف کرده و سپس تخم و قسمت های بدون مصرف اون رو با کارد در آورده و دور میریزیم . به اصطلاح فلفل ها رو تمیز و تو خالی میکنیم . سپس فلفل ها رو از روی گودی یا شکم , روی سینی فر میچینیم و در داخل فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده , در طبقه وسط قرار میدیم به مدت بیست دقیقه یا نیم ساعت . مطابق با شکل باید فلفل ها کبابی بشن .

برای دیدن عکس در سایز اصلی روی اون کلیک کیند 

بعد از نیم ساعت فلفل ها رو از داخل فر برداشته و فورن در داخل کیسه نایلون می اندازیم و در کیسه رو بسته و مدت ده دقیقه صبر میکنیم . سپس در کیسه رو باز کرده و فلفل ها رو بر میداریم و به سادگی پوست اونها رو میکنیم . قرار دادن فلفل ها درون کیسه نایلونی باعث ور اومدن پوست اونها میشه و پوست کندن رو بسیار ساده میکنه .
حالا مقدار دو لیوان لیوان آب رو داخل قابلمه ریخته و شکر و سرکه رو هم اضافه میکنیم و صبر میکنیم آب جوش بیاد . وقتی مایع داخل قابلمه جوش اومد , نمک رو هم اضافه کرده و شعله رو کم کرده و سپس فلفل های پوست کنده رو داخل قابلمه میریزیم و تنها 5 دقیقه صبر میکنیم تا فلفل ها در مایع یک جوش بخورن . در قابلمه رو نباید بذاریم !!!
بعد از پنج دقیقه اجاق رو خاموش کرده و قابلمه رو کناری میذاریم تا خنک بشه . وقتی خنک شد , ابتدا قطعات فلفل رو داخل شیشه تمیز و یا دبه پلاستیکی تمیز ریخته و سپس مایع داخل قابلمه رو به فلفل ها اضافه میکنیم طوریکه فقط روی فلفل ها رو بپوشونه و بعد یک حبه سیر رو هم داخل شیشه انداخته و در شیشه رو میبندیم و در داخل یخچال نگهداری میکنیم !

** نکات مهم :
- مقدار آب مورد نیاز رو به اندازه ای باید بریزید که روی فلفل ها رو پوشش بده . از ریختن مجدد آب نجوشیده جدن خودداری کنید چون باعث کپک زدن ترشی میشه !
- شیشه و دبه ای که برای تهیه ترشی استفاده میکنید حتمن باید تمیز و پاک از چربی و قطعات باقیمانده غذایی باشه در غیر اینصورت ترشی شما کپک میزنه !
- این ترشی باید در جای سرد و خنک نگهداری بشه و بهترین جا یخچال هست بیشتر از یکسال میتونین اونو نگهداری کنید !

۳ نظر:

ناشناس گفت...

hatman emtehan mekonam, mer30

Shahireh

ناشناس گفت...

man dorost kardam kheyliiiiiiiiii aali shod...!!!hatman dorost konid hatman khoshetoon miad. merci sh.khanoom.ama kam kar shodinaaa.!!

ناهیدیوسفی گفت...

خیلی جالب بود.حتماًدرست میکنم.