شنبه، خرداد ۱۲، ۱۳۸۶

آموزش دو نوع دیپ ساده

دیپ بعنوان مزه مشروب بکار میره و انواع گوناگونی داره و حتا بعضی از انواع اون بسیار گرون قیمت هستن و با مواد غذایی گرونی تهیه میشن مثل خاویار . ولی اینجا نه اون خوراک های تجملاتی مورد نظره و نه وقت و هزینه زیاد و حتا مشروب . میشه مشروب هم نخورد و از دیپ استفاده کرد بعنوان نوعی تنقلات دلچسب مخصوصن برای خانم ها که عاشق خوراکی های تند و شور هستن مثل انواع چیپس ها . من دیدم توی ایران بعضی ها چیپس رو با سس گوجه فرنگی میخورن و حالم واقعن به هم خورده . خود چپیس هم کلن جز ضرر چیزی نداره و پر از روغن و نمکه مخصوصن چیپس های ایران که حتا شنیدم بهداشتی هم نیستن . ولی اگه شما هم مثل من دائم ویار دارین و عاشق خوردنی های شور هستین , از چیپس هایی که با برگه های ذرت درست میشن و سرخ هم نمیشن و فقط با حرارت برشته شون میکنن , بهتره استفاده کنین . این نوع چیپس ها چون نمک ندارن , باید اونها رو با مواد مکمل مصرف کرد که خیلی خوشمزه تر میشن . در اینجا سعی کردم چند نوع ساده و خوشمزه اونو آموزش بدم که هم خیلی ساده درست میشن و هم خیلی خوشمزه هستن و شاید خودتون هم بلد باشین . این دو نوع دیپ بیشتر با مشروبات تند و قوی خورده میشه . از خودنش با شراب یا مشروبات ملایم خودداری کنید و اگر هم که اهل مشروب نیستین بصورت ساده موقع تماشای تلویزیون مصرف کنین که یه خاصیتی به بدنتون برسه :

- مواد لازم برای تهیه سُس سالسا : 

گوجه فرنگی درشت و گوشتی یک عدد یا به مقدار دلخواه .
یک حبه سیر .
پیاز رنده شده به همون اندازه یک حبه سیر . ( مقدار سیر و پیاز برابر باشن ) .
جعفری ریز خرد شده , نصف قاشق مربا خوری .
لیمو ترش یا لایم . چند قطره .
نمک , فلفل قرمز یا پاپریکا یا سُس چیلی , به میزان دلخواه .

این سس جزو معروف ترین سس هایی هست که تقریبن همه مردم طرفدارش هستن . درست کردنش ساده ست و در ضمن خیلی خاصیت داره . گوجه فرنگی رو رنده ریز کنید . سیر و پیاز رو هم همینطور . هر چقدر ریزتر , بهتر . باقی مواد رو هم بهش اضافه کنین و تموم . حالا بشینین جلوی تلویزیون و یه کاسه چیپس ذرت دستتون بگیرین و بزنین توی این سس و میل کنید :) .

* معمولن با آبجوی سیاه یا آیریش و وودکا سُرمه ای خوشمزه میشه .
* این سس رو با رولت های گوشتی یا پیراشکی گوشت هم میتونین بخورین .

- این دیپ رو هم خودم اختراع کردم و خیلی خوشمزه ست :

پودر کاری مدیوم , نصف قاشق چای خوری . ( اگه تندی دوست دارین Strong بگیرین ) .
سالاد کرم , یک قاشق غذاخوری . ( با سس مایونز اشتباه نشه چون فرق داره ) .
سُس مایونز , یک قاشق غذاخوری .
پودر سیر , به میزان دلخواه .
ماست پر چرب , کیسه ای یا ماست یونانی که ترجیحن شیرین نباشه , دو قاشق غذا خوری .
فلفل قرمز و کمی نمک به میزان دلخواه .

* این دیپ با ویسکی و کنیاک خیلی عالی میشه . از دادنش به بچه ها خودداری کنید چون باعث سوزش معده میشه براشون و اگر هم که چربی بالا و فشار خون دارین اصلن سراغش نرین .

هیچ نظری موجود نیست: